Gratis prisoverslag på renovering af huset

Tilbygning
Års erfaring
Garage
Nybyggeri
Velkommen til

Tilbygningpris.dk

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Totalentrepriser og mindre reparationer udføres

Har din bolig brug for en totalrenovering fra top til tå, skal du læse med her, hvor vi giver dig en grundig gennemgang af alle faser i totalrenoveringen. Du får brugbar viden om regler og love og masser af inspiration til netop din renovering. Vi guider dig gennem din bolig, rum for rum, hvor du får masser af information og vejledning, så du kan træffe til de bedste valg, for lige netop din bolig, dit budget og din totalrenovering.

Læg et holdbart budget

Når du går i gang med et stort projekt, som en totalrenovering bestemt er, er det vigtigt at du får lagt et budget, der giver mening, både for dig og for din kreditor. Det er ikke nemt at låne penge i dagens Danmark, men din bank meget mere villig til at se på projektet, hvis du har gjort dit hjemmearbejde grundigt.  Ofte er banken heller ikke villig til at lave en låneaftale med dig, med mindre du har et tilbud fra det byggefirma, du ønsker at benytte til opgave.

Har du friværdi i huset, kan du med fordel optage lån i denne ved hjælp at et realkreditlån. Her skal du ikke forklare, hvad du skal bruge pengene til, eller føle, at du sidder med hatten i hånden nede i banken. Friværdien er kort sagt den forskel der er mellem det beløb din  bolig er værd og det beløb du skylder i den. Ofte er et realkreditlån den billigste og nemmeste løsning, når du skal igang med en totalrenovering.

Det kan være svært, ja nærmest umuligt, at danne sig et overblik over de samlede udgifter til en totalrenovering. Derfor er det vigtigt, at du tager stilling til, hvor omfattende din totalrenovering skal være. Skal der tilføjes et ekstra badeværelse, skal du have fjernet vægge, lavet vinduespartier eller indlægges gulvvarme. 

Nedenfor gennemgår vi alle aspekter af en totalrenovering, så har du nemlig mulighed for at lave en liste, med de ting du gerne vil have lavet i hvert rum i din bolig.

Vælg dine materialer med omhu

Når du skal vælge nye klinker til badeværelset eller nye gulve til dit store, lækre køkken alrum er det godt at have det objektive og fornuftige tøj på. Nogle gange kan man forelske sig i noget, som bare ikke er funktionelt, der hvor man vil bruge det. Det er for eksempel nok ikke det aller smarteste, at vælge super flotte og dyre, rå trægulve lige der, hvor der er allermest trafik i huset. Det er ligeledes vigtigt, at fliser og klinker i badeværelset er skridsikre og beregnet til netop vådrum. 

Du kan med stor fordel tage murerfirmaet med på råd omkring dine ønsker og valg, da de har hundredvis af renoveringsopgaver bag sig.  Så er du også fri for, at have valgt noget, der ikke kan eller må bruges. Til gengæld kan du være helt sikker på, at de forslag du får, er velgennemtænkte og brugbare. Du kan også spare på budgettet ved at handle materialer, når de er billige eller på tilbud. Her kan der være rigtig store besparelser at hente, som du så kan anvende til en anden del af renoveringen.

Renovering af badeværelse

Badeværelset eller badeværelserne, for 2 badeværelser er efterhånden obligatorisk i boliger af en vis størrelse, er et vigtigt rum, for det skal være funktionelt og brugbart. Da rummet oftest ikke er kæmpestort, skal der nogle gange tænkes ud af boksen. Vil du have både badekar og brusekabine, skal toilettet være væghængt eller skal der være dobbelt håndvask. 

Skal du have etableret et badeværelse mere, for eksempel i et af dine værelser, skal du overveje at bruge et rum, der ligger op af enten køkken eller bryggers, for det kan lette dine udgifter markant.

Facaderenovering

Når huset totalrenoveres indvendig, bør du naturligvis også tage højde for den udvendige renovering. Det hænger ligesom ikke sammen, at komme hjem til en trist og træt facade, når du indenfor har et helt nyt og gennemrenoveret bolig. Du kan vælge en opfriskning af din nuværende facade eller måske ønsker du en helt anden facade, med et mere nutidigt præg. Du har masser af muligheder og du kan finde endnu mere inspiration til din facaderenovering her.

Måske har du problemer med fugt, kuldebroer eller utætte vægge, her kan du overveje om du skal have en facadeisolering i samme ombæring. Facadeisoleringen er som at give din bolig en dejlig varm frakke på, den trækker i plads fra dit indvendige boligareal og laves i sammen med facaderenoveringen. Den tjener sig hjem ved et mere effektivt energiforbrug i din bolig.

Renovering af køkken

Køkkenet er nok, sammen med badeværelset, det rum, som har ændret sig mest igennem tiderne. Fra at være et lille lukket rum, hvor fruen i huset kokkererede, er det nu blevet til husets naturlige samlingspunkt. Stort og lyst og gerne integreret med spisestue og stue. Ligger dit køkken i forlængelse af spisestue og stue, er det måske nok at fjerne en væg eller 2, for at få det åbne midtpunkt i huset. Ligger dit køkken derimod ikke i nærheden af stuen, skal du måske tænke utraditionelt i forhold til at lave grundplanen om, så værelser bliver til stue og spisestue og stue til værelser. 

Du skal også være opmærksom på, at du får gennemtænkt layoutet på dit nye køkken, skal der være en kogeø eller måske plads til til et par høje stole ved øen, når der skal spises morgenmad. Start gerne med at lave en tegning af, hvordan du kunne tænke dig indretningen, for den kan give dig meget inspiration til din foretrukne overgang fra køkken til opholdsafdeling.

Renovering af opholdsrum

Husets stue og spisestue er her, hvor familien samles og hygger sig med god mad, et spil Matador eller en god film i fjernsynet. Det er også her der bydes til gæstebud og de store familiesammenkomster. Det store opholdsrum gør det muligt at flere kan opholde sig her, uafhængigt af hinanden. Hvis datteren har en veninde med hjem, kan de hygge sig ved spisebordet, mens lillebror leger med lego i stuen. De store rum giver plads og luft til samvær i flere afdelinger. 

Alt efter hvordan dit rum er formet, kan det være en god ide med en let adskillelse mellem de forskellige afdelinger. Ikke noget gulv til loft, for det var jo det, du gerne ville af med. Du kan placere grønne planter eller måske en fin lille gulvpejs som rumdeler. Mulighederne er mange, så du kan bringe hygge og intimitet til  det store fællesrum.

Renovering af værelser

For det meste er denne del af totalrenoveringen den letteste at gå til. Kontor, gæsteværelse, soveværelse og børneværelse er oftest skåret over samme læst og ofte er renoveringen primært at kosmetisk art. Gulve, vægge og lofter et det, der skal fornyes. Har du planer om at slå 2 af dine værelser sammen til et større værelse eller kontor, skal du igen være opmærksom på dine bærende vægge og beliggenheden af det færdige værelse. Skal du bruge det det nye store værelse som kontor, skal det nok ikke ligge mellem husets 2 børneværelser, i hvert fald ikke hvis du skal have ro til at arbejde. Overvej også om en havedør med udgang til en lille terrasse til dine pauser kunne være et ekstra plus. Det kan være en lille ekstra investering med stor værdi til følge.

Få hjælp til din nye grundplan

Er dit hus af ældre dato, er det ikke sikkert at din nuværende grundplan giver dig mulighed for, at realisere dine ønsker og drømme for totalrenoveringen. Det betyder at der skal rives vægge ned og måske sættes nye vægge op, der skal flyttes vinduer og laves nye vinduespartier. Det kan være svært at vurdere, hvor meget plads man har brug for i de nye, store rum og om man får lavet en ny grundplan, der giver bedst mulig udnyttelse af pladsen. 

Her vil vi opfordre dig til, at kontakte en arkitekt. Arkitekten er uddannet i at arbejde med grundplaner og kan hurtigt identificere de bærende vægge i din bolig. Du kan her få kvalificeret hjælp, til at få detaljerede og brugbare tegninger over dine nye grundplan, som dit byggefirma skal bruge, når de går i gang med at opbygge de nye rum. Arkitekten vil være lydhør overfor dine ønsker og forsøge at give dig det mest optimale forslag til den nye grundplan. Det kan være en udgift, der lynhurtigt tjener sig selv ind, når du går til murerfirmaet for et tilbud på din totalrenovering. Når dit murerfirma præsenteres for arbejdstegninger fra en arkitekt, er der aldrig noget at være i tvivl om. Det betyder, at du får lige nøjagtig det layout, som du og arkitekten i fællesskab er kommet frem til.

Vælg dit murerfirma med omhu

Når du skal vælge hvilket firma, der skal stå for din totalrenovering, er der flere ting, du skal være ekstra opmærksom på. Det er faktisk dine sparepenge og dit hjertebarn der skal lægges i hænderne på andre, derfor er det rigtig vigtigt at du er helt tryg ved det murerfirma, du vælger. Vi har lavet en udførlig liste over de primære ting, som vores kunder er specielt glade for og som har været meget vigtige for deres valg de de valgte os.

  • Et murerfirmaet der kender dit område
  • Et murerfirmaet der vil give dig et gratis og uforbindende tilbud
  • Et murerfirmaet der har langvarige og kompetente samarbejdspartnere
  • Et murerfirmaet der uden beregning vil komme forbi og kigge på din bolig
  • Et murerfirmaet der har erfaring og faglig stolthed med i værktøjskassen
  • Et murerfirmaet der bruger faste byggeledere  
  • Et murerfirmaet der overholder deadlines 

 

Hvis disse ting er opfyldt og du kan fornemme en god kemi mellem dig og byggelederen, tilbuddet og tidsrammen er fornuftige og kommunikationen er nem, ja så er det med at slå til. Det er tit fordi, man som kunde glemmer det personlige aspekt i bare iver efter at komme i gang med den længe ventede totalrenovering, at man risikerer at blive skuffet. 

Det er super ærgerligt, fordi du uvægerligt vil komme til at huske processen for den manglende kommunikation, de glemte deadlines eller det mangelfulde tilbud, også selvom slutresultatet er blevet godt. 

Gør derfor dig selv den tjeneste, at finde de helt rette murerfirma til din opgave. Sørg for at du gør din grad af ønsket involvering klart for byggelederen til jeres indledende møde. Den gode byggeleder vil kun være glad for en løbende dialog og et god relation til dig som kunde.

Tilbygningpris.dk er del del af Murerfirmaet NKM, hele Storkøbenhavs murerfirma

Virksomheden har base på både Amager i København og i Næstved på sydsjælland. Der er tale om et erfarent og velrenommeret murerfirma, med mange renoveringsopgaver i bagagen. Mange af opgaverne er i Københavnsområdet, hvor der er oparbejdet et stærkt kendskab til de forskellige bydele og deres særlige kendetegn. Lokalplanerne sidder efterhånden på rygraden og der spørges altid til tinglyste servitutter på matriklen. Hele Storkøbenhavn kan nyde godt at murerfirmaets erfaring og sans for det gode og gedigne håndværk. Mange af de helt store projektopgaver, som nybyggeri og totalrenovering ligger i opland områderne, hvor der altid tages højde for områdernes kendetegn og øvrig bebyggelse, for at opnå det bedste resultat.

Murerfirmaet har et stærkt og bredt samarbejde med langvarige og faste samarbejdspartnere, hvilket giver en hel speciel synergi på de store projekter som for eksempel en totalrenovering. Der arbejdes med faste byggeledere på de forskellige opgaver, det betyder en helt klar arbejdsfordeling og tydelige og målrettede instrukser, der i sidste ende er med til, at deadlines og tidsplaner overholdes. Firmaet besidder en en professionel viden der, sammen med en dejlig faglig stolthed er med til at producere gode resultater til glade kunder. Du har altid mulighed for at sende beskrivelse af din totalrenovering her eller booke et møde med en af de meget kompetente og erfarne byggeledere her. Vi vil altid inkludere et besøg på din bopæl og en snak om dine ønsker og krav, inden der fremsendes et helt gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.