Hvad er værd at vide om proPERLA®

Jo ser du proPERLA® er meget mere end bare et Brand, som har været på markedet i en del år og til dagligt beskæftiger proPERLA® sig med udvendig vedligeholdelse af bygninger til både privat og erhverv. En af de ting som de har specialiseret sig i er imprægnering af fliser.

Når fliser bliver grønne og plettede af tidens vind og vejr er der mange som har prøvet at fjerne dem med en højtryksspuler, godt nok fjernes pletterne i et stykke tid, men det beskytter desværre ikke fliserne mod den snavs, forurening, regn, olie m.m. som kommer med årene og det er en af grundene til at proPERLA® har succes med deres flise imprægnering, de bruger nemlig den nyeste nanoteknologi som er vandbaseret og specielt fremstillet til især fliserne i indkørsler, terrasser og flisegange.

For mange husejere er det et stort problem når terrassefliserne bliver dækket med mos, alger og flisepest, for selvom de få dem væk ved at højtryksspule dem kommer de igen og igen, det er simpelthen fordi fliserne bliver slidte og udtørret så de er mere modtagelig for snavs og skidt på overfladen. Fliserne mangler beskyttelse mod dette. Hvis du vil have dine fliser til at holde i mange år er det vigtigt at de får den rigtig overflade behandling i form af imprægnering.

Man kan købe mange forskellige præparater i diverse byggemarkeder som kan være ganske udmærket. Nogle af dem er lige til at gå til, andre skal blandes med vand før man kan bruge dem, men typisk for dem alle kræver det at du ved hvordan du skal fliserne skal have et jævnt lag af imprægnering  over det hele. Men for du ikke renset fliserne rigtig af før du giver dig i kast med projekt flise beskyttelse, tja så får du bare problemet igen.

Derfor er afrensning  og imprægnering af dine fliser vigtig

Med en imprægnering af dine fliser får du en længere holdbarhed af flisernes levetid, imprægneringen er også med til at sørge for, at fliserne ikke optager så meget vand, men derimod får det til at preller af og giver dermed alger og flisepest svære vækstbetingelser. Hvis vandet får lov til at trænge ned og ind i fliserne, kan man risikere at der opstår frostsprængninger og fliserne revner, det kan en imprægnering beskytte imod ligesom den styrke flisernes modstand over for forurening, snavs og slidtage. Generelt set forbedrer imprægneringen i sidste ende flisernes udseende.

”Man kan ikke bruge en skruetrækker til alting. Nogle gang skal der en hammer eller bor til” 

På samme måde som disse værktøjer, skal nogle gang mere professionelt værktøj til og her kan proPERLA® kalde sig specialister på det område.

Det er hårdt arbejde selv at skulle rense og imprægnere sine fliser, så magter du ikke selv at gå i gang med projekt flise afrensning og imprægnering findes der mange som er dygtige inde for området, men ikke alle levere et lige så godt et resultat som proPERLA®, der er altid er parat til at coache dig til den rette behandling af dine fliser.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

On Key

Related Posts

Billige VVS-Artikler

Tripplo har det bedste udvalg af rabatkoder til billige VVS-artikler. Du kan finde rabatkoder fra alle de kendte forhandlere på internettet og nemt spare penge,