For at sikre at dit byggeprojektet lever op til dine forventninger til vil det være en rigtig god ide at skrive dine ønsker og behov ned, men endnu vigtigere er det at du også bør overveje hvilken type af tilbygning eller garage du ønsker, hvis det er en garage, skal den så være en del af hovedhuset eller skal den være enkelt stående, skal den være muret, med trækonstruktion eller med stålspær uanset hvad du kunne ønsker dig kan Calceku ApS hjælpe dig.

Calceku ApS sørger for at lave alle de statisk rapport, forankringsplan, teknisk dokumentation der skal bruges for at du kan komme i gang med dit byggeprojekt.

Er dit byggeprojekt på 50 m² eller derover skal du altid have en byggetilladelse til at bygge til. Derimod er det ikke sikkert at du behøver en byggetilladelse, hvis du ikke øger husets kvadratmeter antal af, men skal lave en ombygning af det allerede bygget. Forhør dig evt. i din kommune om hvornår og til hvad det kræver at du har byggetilladelse. 

Det er derfor vigtigt at du tager en snak med en konstruktionsingeniør, denne kan svare på alle dine spørgsmål omkring tilbygninger som for eksempel garagere og lignende. På den måde er du også sikker på at du har den tekniske dokumentation er i orden, når og hvis du skal søge om en. Desuden er det altid en god ide at gøre sig nogle overvejelser, inden du går i gang med at større byggeprojekt som en garage, da det jo også er en investering på længere sigt, en investering som gerne skal holde flere år frem i tiden.

De statiske beregninger sikrer at dit byggeri lever op til de styrkemæssige branche – og normkrav. Mange kommuner vil gerne have der bliver lavet statiske beregninger på en tilbygning samt statiske beregninger på en garage, så de på den måde kan danne sig et overblik over bygningen eller garagens størrelse og omfang, hvordan konstruktionen på bygningen vil blive udført og hvilke materialer der vil blive brugt til at opføre bygningen eller garagen.

Calceku ApS arbejder som udgangspunkt altid efter dit ønske i et hvert givent projekt, det er derfor vigtigt at få en fælles forståelse for dit behov. Det økonomiske aspekt er også vigtigt, hvorfor jeg gerne giver et uforpligtende tilbud på opgaven inden det påbegyndes.

Udover disse ting er det også vigtigt at du har økonomien på plads inden du kaster dig ud i et større eller mindre byggeprojekt. Under alle omstændigheder er det altid en fordel at have lagt et budget, så du ved hvad du har at holde sig til og som du også kan vise til både konstruktions-ingeniør og håndværkerne der skal arbejdet. Dermed vil de også kunne give dig et meget mere seriøst og kvalificeret tilbud på dit projektet. Det vil derfor være en fornuftig ide at du rådfører dig med din bank, for at høre om de vil støtte op omkring dit byggeprojekt og hvad det evt. vil komme til at koste dig i det lange løb. 

På den måde er du også sikker på, at der ikke vil komme uforudsete udgifter til som du ikke lige havde fået medregnet i dit budget. Samtidig ved håndværkerne ved hvordan de skal råde og vejlede dig, med hensyn dig til dine ønsker og behov for en tilbygning eller garage. 

Calceku ApS speciale er statiske beregninger for både private og erhverv.

Calceku ApS er en enkeltmands ingeniørvirksomhed, med speciale indenfor konstruktioner og de tilbyder gennemtænkte og bygbare løsninger, så projektet fremstår simpel og overskueligt for den udførende, til gavn for byggeprojektet. 

Share:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related Posts

Billige VVS-Artikler

Tripplo har det bedste udvalg af rabatkoder til billige VVS-artikler. Du kan finde rabatkoder fra alle de kendte forhandlere på internettet og nemt spare penge,